Siirry sisältöön

Viemärin sukituksen hinta?

Viemärin sukitus lahti

Paljon maksaa omakotitalon viemäriremontti & viemärin sukitus?

Viemäriremontti sukittamalla on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin perinteinen putkiremontti vaikka lopputulos on yhtä kestävä oikein tehtynä. Normaalin omakotitalon sukitus maksaa yleisimmin 7000 €-15000 €, josta työn osuus on 60-70%.  Hintaan koostuu viemäripisteiden määrästä sekä sukitettavien viemäreiden pituuksista. Sukituksen hintaan vaikuttaa viemäripisteiden määrä eniten, koska jokainen haara tuottaa paljon työtä. Lue sukituksesta tarkemmin lisää täältä. Jos vanhoja viemäreitä on talossa näkyvillä niin ne voidaan vaihtaa muoviputkiin  ja sukitettavaksi jää vain rakenteisiin menevät viemärit. Tämä yleensä laskee kokonaiskustannusta.

Viemäriremontista saa kotitalousvähennystä

Viemärin sukituksen hinnasta voit saada kotitalousvähennystä työn osuudesta. Esimerkiksi 10000 € viemäriremontista työn osuus on 70% eli 7000 €, josta vähennystä voi hakea 40% per henkilö kotitaloudessa. Tällöin jaatte 7000 € työnosuuden puolison kanssa, jolloin molemmille jää 3500 €, josta voi molemmat hakea 40% kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voi yksi ihminen hakea enintään 2250 € vuodessa.

Viemäriremontin rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehdoksi myös Op:n remonttilainaa remontin maksamiseen. Tässä lainassa voit hyödyntää huikeaa 6 kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa eli ensimmäinen lasku tulee vasta 6 kuukauden päästä, jolloin voit päättää maksatko lainan kerralla pois vai pienemmissä erissä op:n tarjoamalla korolla. Tutustu op:n rahoitukseen lisää täältä.