Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Viemäriremontti ja viemärin sukitus

Pääpalvelumme on vanhojen viemäreiden uusiminen sukittamalla. Sukitus voidaan tehdä talon sisä-ja ulkopuolisille viemäreille. Koko viemärijärjestelmä voidaan uusia lattiakaivosta aina ulkokaivolle asti rakenteita rikkomatta, jonka useimmat vakuutusyhtiöt hyväksyvät uudeksi viemärijärjestelmäksi. Viemärin sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Meiltä voit tilata viemärien sukituksen omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella mm. Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Hämeenlinna ja Mikkeli.

Viemärin sukitus

 

 

 

6 hyvää syytä tilata meiltä sukitus

  • Palvelu: teemme kuten on sovittu ja emme tingi laadusta
  • Asukasystävällinen: voit asua koko viemäriremontin ajan kotona normaalisti
  • Takuu: myönnämme kirjallisen 10 vuoden asennustakuun tehdylle työlle
  • Helppous: sinun ei tarvitse tehdä mitään, hoidamme kaiken puolestasi
  • Laatu: laadukas VTT-sertifioitu sukitusmenetelmä
  • Hinta: kilpailukykyinen ja aina kiinteä hinta

Viemäriremontin hinta ja kesto

Kuinka paljon viemärin sukitus maksaa? 

Omakotitalon viemäriremontti maksaa yleisimmin 7.000-15.000€. Hintaan vaikuttaa viemäripisteiden ja lattiakaivojen määrä sekä viemäriputkien pituudet.

Yhdenlinjan (esim. tonttiviemäri) viemärin sukituksen hinta on alkaen 500€. Tähän vaikuttaa sukitettavan linjan pituus sekä viemärin halkaisija.

Viemäriremontin kesto?

Viemärin sukitus kestää normaalin kokoisessa omakotitalossa 3-5 päivää. Rivi-ja kerrostaloissa 2-3 päivää per asunto. Remontin aikana kotona voi asua normaalisti, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme remontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen sekä tarvittaessa myös suihkukopin.

 

 

 

 

viemärin sukitusta

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen?

Asiaan kannattaa havahtua jos:

  • putkiston tekninen 40-50 vuoden käyttöikä lähenee loppuaan tai on ylittynyt
  • putkistossa ilmenee ongelmia, kuten tukoksia tai hajuhaittoja
  • ilmenee sisäilmaongelmia tai näkyviä vuotokohtia

Valitse menetelmäksi viemärin sukitus ja säästät rahaa

VTT:n tutkimusten mukaan viemäriremontti sukittamalla nostaa putkiston teknistä käyttöikää jopa 50 vuotta. Tutkimus on tehty sertifioiduilla materiaaleilla, joita käytämme sukituksessa. Menetelmä mahdollistaa sen, että rakenteita ei tarvitse purkaa ja putkia ei tarvitse uusia vaihtamalla. Näin viemäriremontti valmistuu nopeammin sekä edullisemmin.

Viemärin sukitus onnistuu alueilla Lahti, Helsinki, Kouvola Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Tampere ja näiden lähikunnissa.

Tietoa viemärin sukituksesta lisää täältä

Varaa viemärikuvaus tästä

Meillä on tarvittavat sertifikaatit

Viemärin sukitus tehdään korkealaatuisesti eli teemme viemäriremontit Boldan In-House Lining System-menetelmällä. Menetelmä on Eurofins Expert Services (entinen VTT) Oy:n testaama ja hyväksymä. Käytämme sukituksessa kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, joiden tutkittu kestävyys VTT:n testien mukaan on noin 50 vuotta.

Todistus laadunvalvonnan varmennuksesta – Ilmava Oy

Viemärin sukitus sertifikaattiViemärin sukitus sertifikaatti

 

 

Viemärin sukitus Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja koko Etelä-Suomi – varaa kartoituskäynti!

Viemärin sukitus onnistuu näppärästi alueella Lahti, Kouvola, Mikkeli ja koko Etelä-Suomi. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista mietittäväksi. Varaa kartoituskäynti ja selvitä, missä kunnossa kotisi tai taloyhtiösi viemärit ovat!