Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Viemäriremontti ja viemärin sukitus

Viemärin sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Viemäriverstaan sertifioidun koulutuksen käyneet ammattilaiset toteuttavat remontit omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueilla mm. Lahti, Kouvola, Helsinki, Hämeenlinna ja Mikkeli.

Pyydä tarjous täältä!

Meillä on Boldan In-House Lining System-menetelmäsertifikaatti

Viemärin sukitus tehdään korkealaatuisesti, minkä vuoksi teemme viemäriremontit Boldan In-House Lining System-menetelmällä. Menetelmä on Eurofins Expert Services (entinen VTT) Oy:n testaama ja hyväksymä. Käytämme sukituksessa kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, joiden tutkittu kestävyys on noin 50 vuotta.

Todistus laadunvalvonnan varmennuksesta – Ilmava Oy

Viemärin sukitus

Viemärin sukitus viemäriverstaan ammattilaisilta?

  • Asukasystävällisyys: voit asua koko viemäriremontin ajan kotona normaalisti
  • Nopeus: viemärin sukitus kestää vain 3-5 päivää
  • Helppous: sinun ei tarvitse tehdä mitään, hoidamme kaiken puolestasi
  • Laatu: sertifioitu sukitusmenetelmä sekä 10 vuoden asennustakuu
  • Hinta: hinta-laatusuhde alan kirkkainta kärkeä

Pyydä meidät paikan päälle

Meiltä viemärin sukitus järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella mm. Lahti, Kouvola, Helsinki, Hämeenlinna ja Mikkeli. Käymme jokaisessa kohteessa ensin paikan päällä, kuvaamme viemärit ja tarkastamme niiden kunnon. Tämän jälkeen annamme toimenpide-ehdotukset ja tarjouksen remontista. Saat viemäriremonttiin tarvittaessa 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Varaa kartoituskäynti!

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen?

Asiaan kannattaa havahtua jos:

  • putkiston tekninen 40-50 vuoden käyttöikä lähenee loppuaan tai on ylittynyt
  • putkistossa ilmenee ongelmia, kuten tukoksia tai hajuhaittoja
  • ilmenee sisäilmaongelmia tai näkyviä vuotokohtia

Valitse menetelmäksi viemäriputkien sukitus ja säästät rahaa

Viemärin sukitus on edullisin ja tehokkain menetelmä toteuttaa viemäriremontti ja nostaa putkiston käyttöikää. VTT:n tutkimusten mukaan viemäriputkien sukitus nostaa teknistä käyttöikää jopa 50 vuotta. Menetelmä mahdollistaa sen, että rakenteita ei tarvitse purkaa, putkia ei tarvitse uusia vaihtamalla ja työ valmistuu nopeammin.

Vanhoja viemäriputkia ei tarvitse piikata ja kaivaa esiin, sillä sukittamalla uudet putket rakennetaan vanhojen sisälle. Vanhan valurautaputken sisään sujutetaan paineilman avulla epoksikyllästetty viemäriputken koosta riippuen 3-5mm paksu polyesterisukka, joka kovettuu lujaksi muoviputkeksi. Vanhat viemäriputket toimivat  muottina uudelle putkelle.

Tietoa viemärin sukituksesta lisää täältä

Varaa viemärikuvaus tästä

Viemäriremontin hinta ja kesto?

Kuinka paljon viemärin sukitus maksaa? 

Omakotitalon viemäriremontti maksaa yleisimmin 4000-14000€. Hinta koostuu viemäripisteiden ja lattiakaivojen määrästä sekä viemäriputkien pituuksista.

Yhdenlinjan (esim.tonttiviemäri) viemärin sukitus maksaa yleisimmin 300-3000€. Tähän vaikuttaa sukitettavan linjan pituus.

Sukituksen kesto?

Viemärin sukitus kestää omakotitalossa 2-5 päivää. Rivi-ja kerrostaloissa 2-3 päivää per asunto. Remontin aikana kotona voi asua normaalisti, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme remontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen.

Varaa kartoituskäynti Lahti, Kouvola ja Etelä-Suomi

Viemärin sukitus onnistuu näppärästi alueella Lahti, Kouvola ja koko Etelä-Suomen alueella. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista. Varaa kartoituskäynti ja selvitä, missä kunnossa kotisi tai taloyhtiösi viemärit ovat!

Yhteydenottolomake

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.