Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Viemärin sukitus ammattilaiselta

Pääpalvelumme on vanhojen viemäreiden sukitus. Viemärin sukitus voidaan tehdä talon sisä-ja ulkopuolisille viemäreille. Koko viemärijärjestelmä voidaan uusia lattiakaivosta aina ulkokaivolle asti rakenteita rikkomatta, jonka useimmat vakuutusyhtiöt hyväksyvät uudeksi viemärijärjestelmäksi. Sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Meiltä onnistuu sukitus omakotitaloon, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella.

Toimialueitamme ovat mm.

  • Lahti
  • Helsinki
  • Kouvola
  • Lappeenranta
  • Hämeenlinna
  • Mikkeli
  • Tampere ja Pirkanmaa

Viemärin sukitus hinta
Kauanko sukitus kestää?
Voiko asunnossa asua sukituksen aikana?
Milloin putkiremontti kannattaa?
Kannattaako viemäreiden sukitus?
Esteet ja ongelmat viemärin sukituksessa

 

Viemärin sukitus hinta

Omakotitalon viemäriremontti maksaa yleisimmin 7.000-15.000€. Hintaan vaikuttaa viemäripisteiden ja lattiakaivojen määrä sekä viemäriputkien pituudet.

Yhden linjan (esim. tonttiviemäri) viemärin sukituksen hinta on alkaen 500€. Tähän vaikuttaa sukitettavan linjan pituus sekä viemärin halkaisija.

 

Kauanko sukitus kestää?

Viemärin sukitus kestää normaalin kokoisessa omakotitalossa 3-7 päivää. Rivi -ja kerrostalojen asunnossa kestää 3-5 päivää ja koko talossa riippuen asuntojen määrästä.

Voiko asunnossa asua sukituksen aikana?

Sukituksen aikana kotona voi asua normaalisti, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme viemäriremontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen sekä tarvittaessa myös suihkukopin.

 

Milloin putkiremontti kannattaa?

viemärin sukitus lahti

Viemäriremonttiin kannattaa valmistautua jos:

  • putkiston tekninen 40-50 vuoden käyttöikä lähenee loppuaan tai on ylittynyt
  • putkistossa ilmenee ongelmia, kuten tukoksia tai hajuhaittoja
  • ilmenee sisäilmaongelmia tai näkyviä vuotokohtia

Kannattaako viemäreiden sukitus?

Jos sukituksen tekemiselle ei ole esteitä, on se usein kannattava vaihtoehto viemäriremontille. Viemäreiden sukitus on tavallista putkiremonttia nopeampi toimenpide, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa, sillä sukitus toteutetaan vanhan, puhdistetun viemäriputken sisään. Sukitus on menetelmänä siis vanhojen viemäreiden pinnoitus ja sen avulla putken sisään saadaan uusi kestävä pinta, joka mm. paikkaa mahdolliset halkeamat ja vähentää viemäriääniä.

VTT:n tutkimusten mukaan viemäriremontti sukittamalla nostaa putkiston teknistä käyttöikää noin 40-50 vuotta. Tutkimus on tehty sertifioiduilla materiaaleilla, joita käytämme sukituksessa.

Menetelmä mahdollistaa sen, että rakenteita ei tarvitse purkaa ja putkia ei tarvitse uusia vaihtamalla. Näin viemäriremontti valmistuu nopeammin sekä edullisemmin.

Viemärin sukitus onnistuu alueilla Lahti, Helsinki, Kouvola Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Tampere ja näiden lähikunnissa.

Esteet ja ongelmat viemärin sukituksessa

Jos vanha viemäri on ehtinyt sortua niin silloin sukitus ei enään onnistu sortuneille osuuksille ja viemäriremontista kustannukset nousevat. Mikäli haluaa välttyä mahdollisilta jätevesivahingoilta niin silloin viemärin sukitus kannattaa ottaa harkintaan. Viemärin sukituksella voidaan uusia vanhat viemärit edullisesti uuden muoviputken veroisiksi ennen ongelmia.

Tietoa viemärin sukituksesta lisää täältä

Varaa viemärikuvaus tästä

Eurofins Expert Services Oy:n myöntämä sertifikaatti viemärin sukituksessa

Viemärin sukitus tehdään korkealaatuisesti eli teemme viemäriremontit käyttämällä vain sertifioituja ja testattuja tuotteita.  Sukkasujutusmenetelmät on Eurofinsin (entinen VTT) Oy:n testaamia ja hyväksymiä. Käytämme sukituksessa kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, joiden tutkittu kestävyys VTT:n testien mukaan on noin 40-50 vuotta.

Todistus laadunvalvonnan varmennuksesta – Ilmava Oy

Viemärin sukitus sertifikaattiViemärin sukitus sertifikaatti

 

 

Viemärin sukitus Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja koko Etelä-Suomi – varaa kartoituskäynti!

Viemärin sukitus onnistuu näppärästi alueella Lahti, Kouvola, Mikkeli ja koko Etelä-Suomi. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista mietittäväksi. Varaa kartoituskäynti ja selvitä, missä kunnossa kotisi tai taloyhtiösi viemärit ovat!