Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Viemäriremontti & viemärin sukitus

Viemäriremontti sukittamalla oikeaoppisesti tehtynä on  yhtä kestävä kuin perinteisellä tavalla tehty remontti. Viemäriverstaan sertifioidun koulutuksen kokeneet sukittajat toteuttaa viemäriremontit sukittamalla omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueilla mm. Lahti, Kouvola, Helsinki, Hämeenlinna ja Mikkeli.

Meillä on Boldan In-House Lining System-menetelmäsertifikaatti

Panostamme kestävään ja korkealaatuiseen sukitukseen, jonka takia teemme viemäriremontit  Boldan In-House Lining System-menetelmällä.  Menetelmä on Eurofins Expert Services (entinen vtt) Oy:n testaama ja hyväksymä. Käytämme sukituksessa kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, joiden tutkittu kestävyys on noin 50 vuotta.

Todistus laadunvalvonnan varmennuksesta – Ilmava Oy

 

Viemärin sukitus meidän sukittajilta?

  • Asukasystävällisyys: voit asua koko viemäriremontin ajan kotona normaalisti
  • Nopeus: viemärin sukitus kestää vain 3-5 päivää
  • Helppous: sinun ei tarvitse tehdä mitään, hoidamme kaiken puolestasi
  • Laatu: sertifioitu sukitusmenetelmä sekä 10 vuoden asennustakuu
  • Hinta: hinta-laatusuhde alan kirkkainta kärkeä

 

Pyydä tarjous täältä!

 

 

Viemärin sukitus hinta?

Teemme sukitukset aina järkihintaan ja et maksa liikaa.

Omakotitalon sukitus maksaa yleisimmin 4000-14000 euroa. Hintaan vaikuttaa sukitettavan putkiston kokonaispituus ja viemäripisteiden määrä. Tarjoamme viemäriremonteille myös  6 kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Käymme jokaisessa kohteessa ensin paikan päällä, kuvaamme viemärit ja tarkastamme niiden kunnon. Tämän jälkeen annamme toimenpide-ehdotukset. Toimimme pääsääntöisesti koko Etelä-Suomen alueilla. Näin toiminta-alueemme kattaa mm. kaupungit Hämeenlinna, Forssa, Lahti, Kouvola, Mikkeli, Savonlinna, Helsinki, Espoo ja Vantaa.

 

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen?

Asiaan kannattaa havahtua jos:

  • putkiston tekninen 40-50 vuoden käyttöikä lähenee loppuaan tai on ylittynyt
  • putkistossa ilmenee ongelmia, kuten tukoksia tai hajuhaittoja
  • ilmenee sisäilmaongelmia tai näkyviä vuotokohtia

Valitse menetelmäksi viemäriputkien sukitus ja säästät rahaa

Viemärin sukitus on edullisin ja tehokkain menetelmä nostaa putkiston käyttöikää. VTT:n tutkimusten mukaan viemäriputkien sukitus nostaa teknistä käyttöikää jopa 50 vuotta. Menetelmä mahdollistaa sen, että rakenteita ei tarvitse purkaa, putkia ei tarvitse uusia vaihtamalla ja työ valmistuu nopeammin.

Vanhoja viemäriputkia ei tarvitse piikata ja kaivaa esiin, sillä sukittamalla uudet putket rakennetaan vanhojen sisälle. Vanhan valurautaputken sisään sujutetaan paineilman avulla epoksikyllästetty viemäriputken koosta riippuen 3-5mm paksu polyesterisukka, joka kovettuu lujaksi muoviputkeksi. Vanhat viemäriputket toimivat  muottina uudelle putkelle.

Varaa viemärikuvaus tästä

 

 

 

Viemäriremontin hinta ja kesto?

Kuinka paljon sukitus maksaa? 

Omakotitalon viemäriremontti maksaa yleisimmin 4000-14000€. Hinta koostuu viemäripisteiden ja lattiakaivojen määrästä sekä viemäriputkien pituuksista.

Yhdenlinjan (esim.tonttiviemäri) viemärin sukitus maksaa yleisimmin 300-3000€. Tähän vaikuttaa sukitettavan linjan pituus.

Viemärin sukituksen kesto?

Viemärin sukitus kestää omakotitalossa 2-5 päivää. Rivi-ja kerrostaloissa 2-3 päivää per asunto. Remontin aikana kotona voi asua normaalisti, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme remontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen.

 

 

Varaa kartoituskäynti

Viemärin sukitus kartoituskäynti onnistuu näppärästi  Lahden, Kouvolan ja koko Etelä-Suomen alueella. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista. Varaa kartoituskäynti ja selvitä missä kunnossa kotisi tai taloyhtiösi viemärit ovat!

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.