Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Viemärin sukitus ammattilaiselta

Pääpalvelumme on vanhojen viemäreiden sukitus. Viemärin sukitus voidaan tehdä talon sisä-ja ulkopuolisille viemäreille. Koko viemärijärjestelmä voidaan uusia lattiakaivosta aina ulkokaivolle asti rakenteita rikkomatta, jonka useimmat vakuutusyhtiöt hyväksyvät uudeksi viemärijärjestelmäksi. Viemäreiden sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Meiltä voit tilata viemärin sukituksen omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella mm. Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Hämeenlinna ja Mikkeli.

Viemärin pinnoitus

 

 

 

 

 

 

Viemäriremontin hinta ja kesto

Kuinka paljon viemärien sukitus maksaa? 

Omakotitalon viemäriremontti maksaa yleisimmin 7.000-15.000€. Hintaan vaikuttaa viemäripisteiden ja lattiakaivojen määrä sekä viemäriputkien pituudet.

Yhdenlinjan (esim. tonttiviemäri) viemärin sukituksen hinta on alkaen 500€. Tähän vaikuttaa sukitettavan linjan pituus sekä viemärin halkaisija.

Viemäriremontin kesto?

Viemärin sukitus kestää normaalin kokoisessa omakotitalossa 3-7 päivää. Rivi-ja kerrostaloissa 2-4 päivää per asunto. Remontin aikana kotona voi asua normaalisti, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme remontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen sekä tarvittaessa myös suihkukopin.

Viemärien sukitus

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen?

Asiaan kannattaa havahtua jos:

  • putkiston tekninen 40-50 vuoden käyttöikä lähenee loppuaan tai on ylittynyt
  • putkistossa ilmenee ongelmia, kuten tukoksia tai hajuhaittoja
  • ilmenee sisäilmaongelmia tai näkyviä vuotokohtia

Valitse menetelmäksi viemärin sukitus ja säästät rahaa

VTT:n tutkimusten mukaan viemäriremontti sukittamalla nostaa putkiston teknistä käyttöikää noin 40-50 vuotta. Tutkimus on tehty sertifioiduilla materiaaleilla, joita käytämme sukituksessa. Menetelmä mahdollistaa sen, että rakenteita ei tarvitse purkaa ja putkia ei tarvitse uusia vaihtamalla. Näin viemäriremontti valmistuu nopeammin sekä edullisemmin.

Viemärin sukitus onnistuu alueilla Lahti, Helsinki, Kouvola Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Tampere ja näiden lähikunnissa.

Miksi viemärin sukitus kannattaa tehdä?

Viemäriremontti tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Mikäli haluaa välttyä mahdollisilta jätevesivahingoilta niin silloin viemärin sukitus kannattaa ottaa harkintaan. Viemärin sukituksella voidaan uusia vanhat viemärit edullisesti uuden muoviputken veroisiksi ennen ongelmia. Jos vanha viemäri kuitenkin ehtii sortua niin silloin sukitus ei enään onnistu sortuneille osuuksille ja viemäriremontista kustannukset nousevat.

Tietoa viemärin sukituksesta lisää täältä

Varaa viemärikuvaus tästä

Eurofins Expert Services Oy:n myöntämä sertifikaatti viemärin sukituksessa

Viemärin sukitus tehdään korkealaatuisesti eli teemme viemäriremontit käyttämällä vain sertifioituja ja testattuja tuotteita.  Sukkasujutusmenetelmät  on Eurofinsin (entinen VTT) Oy:n testaamia ja hyväksymiä. Käytämme sukituksessa kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, joiden tutkittu kestävyys VTT:n testien mukaan on noin 40-50 vuotta.

Todistus laadunvalvonnan varmennuksesta – Ilmava Oy

Viemärin sukitus sertifikaattiViemärin sukitus sertifikaatti

 

 

Viemärin sukitus Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja koko Etelä-Suomi – varaa kartoituskäynti!

Viemärin sukitus onnistuu näppärästi alueella Lahti, Kouvola, Mikkeli ja koko Etelä-Suomi. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista mietittäväksi. Varaa kartoituskäynti ja selvitä, missä kunnossa kotisi tai taloyhtiösi viemärit ovat!