Siirry sisältöön
Maksuton viemärikartoitus

Viemärin sukitus

Viemäriverstas on ketterä remonttiverstas

Viemäriverstas on viemärin sukituksen ammattilainen. Vuosien kokemus alalta sekä, joka kuukausittaiset koulutukset huolehtivat, että asennustekniikkamme sekä hinnoittelu ovat ajantasalla.

Viemäriverstaan ainutlaatuinen palvelukonsepti tuo viemärin sukituksen  ketterästi omakotitaloosi.

Sukittamalla tehtävä remontti eroaa perinteisestä, pihan sekä lattioiden avaavasta ja viikkoja kestävästä putkiremontista huomattavasti helppoudellaan sekä hinnallaan. Sukitustekniikalla tehty viemäriremontti omakotitalossa kestää 2-5 päivää ja koti on käytettävissä koko remontin ajan. Ainostaan veden laskemista viemäreihin rajoitetaan sukitustyön aikana.
Pinnoituksella tai ruiskuvalulla tehtävään putkiremonttiin verrattuna sukitus tuo huomattavasti pidemmän käyttöiän viemäristölle tulevaisuudessa. Pinnoituksella tehty viemäriremontti lisää keskimäärin vain 10-15 vuotta elinikää viemäriputkille VTT:n arvion mukaan.

VTT:n tutkimuksien mukaan sukitetun viemärin tekninen käyttöikä on 40-50 vuotta.

Oikein ja HUOLELLISESTI tehty sukitus on paras ratkaisu vanhojen viemäreiden uusimiseen. Meidän mielestä sukitusta ei saa tehdä kiireellä ja hutaisten, jotta vältyttäisiin ongelmilta myöhemmin.
Viemäriverstaan sukitusprojekteissa on jatkuva laadunvalvonta.

Sukitus voidaan tehdä erilaisista materiaaleista koostuviin viemäreihin:

  • Valurautaviemäri
  • Betoniviemäri
  • Muoviviemäri

Materiaalit, joita käytämme sukituksissa omaavat aina 30 vuoden materiaalitakuun.

Milloin viemäri tulisi sukittaa?

Putkiremontin tarve ilmenee useimmiten liian myöhään. Parhaimmillaan putkiremontti suunnitellaan ja toteutetaan jo ennen vaurioita tai ongelmia Vuotava viemäristö kasvattaa huomattavasti kodin home- ja sisäilmaongelmien mahdollisuutta. Pienikin vuotokohta viemäristössä uhkaa kiinteistössä asuvien terveyttä ja nostaa riskiä kiinteistön arvon alentumiseen.

Sukituksen hinta

Ketterän kaluston sekä suunnittelun ansiosta pystymme suorittamaan sukituksen hyvin kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä. Vuosien kokemus alalta on auttanut meitä kehittämään prosessimme hyvin toimivaksi. Työn hinta määräytyy aina kuvauksen perusteella eikä piilokustannuksia työstä tule. Sukituksen hinta määräytyy viemäripisteiden,putken materiaalin sekä metrimäärän mukaan. Yleisimmin remonttien kustannus on 5000-15000€ hintaluokassa. Tähän vaikuttaa paljon remontoitavan kohteen viemäreiden määrä. Yhden linjan viemäri sukitus mihin ei liity viemärihaaroja(esim.tonttiviemäri) määräytyy metrimäärän mukaan ja maksaa yleisimmin 500-3000€. Pystymme antamaan sukitukselle alustavan tarjouksen sähköpostiin mutta tarkan hinnan saa kartoituskäynnillä. Muista myös kotitalousvähennys!

Viemärin kuvaus lopettaa arvailun viemäristön kunnosta

Oma koti on useasti elämän suurin sijoitus. Jos viemäristö vuotaa, on kodin jälleenmyyntiarvo sekä sisäilman laatu todellisessa vaarassa. Kuvaamalla viemäristön saat reaaliaikaisen tiedon viemäristön nykykunnosta. Kuvaus kestää noin tunnin ja pääset seuraamaan kuvausta koko ajan. Saat myös tallenteen kuvauksesta itsellesi. Kuvaus ei sido sinua mihinkään, mutta saat viemäriammattilaisen arvion remontin tarpeesta.

MAKSUTON VIEMÄRIKARTOITUS

Mistä tiedän voisiko viemäristössäni olla ongelmia?

  Viemäri on yli 30 vuotta vanha     Viemäri ei vedä    Viemäristöstä nousee hajuja

 

SUKITUKSEN PROSESSI

1. Ongelmien kartoitus

2. Viemäriverstas saapuu tontille sovittuna ajankohtana

3. Kotisi pinnat suojataan ja kuivakäymälä asennetaan sopivaan paikkaan

4. Viemärin puhdistus ja sukituksen suunnittelu

5. Runkoviemärin sukitus

6. Viemärihaarojen pora-avaus ja haarakappaleiden asennus sekä sukitus

7. Uusien viemäreiden kuvaus ja vesikalusteiden asennus

8. Lopputarkastus ja siivous

Tilaa maksuton viemärin kuvaus:

Alta löytyvän lomakkeen täyttämällä otamme sinuun yhteyttä pian. Lomakkeen täyttämällä et sitoudu mihinkään, otamme sinuun yhteyttä pian ja kerromme kuinka maksuton viemärikuvaus ja kartoitus auttaa selvittämään viemäriongelmat. Jos ongelmia ilmenee kuvauksen yhteydessä, saat heti ohjeet kuinka ongelmat saadaan ratkaistua.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso asiakaskokemuksemme

Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä.

Vuotovahingoista aiheutuvia korvauksia maksetaan noin 160 miljoonalla eurolla vuosittain. Korvattavia vuotovahinkoja on noin 36 000 kappaletta vuosittain. Tämä tarkoittaa noin sata vahinkoa joka päivä.

Lähde: Finanssialan keskusliitto

MAKSUTON VIEMÄRIKARTOITUS

Asuminen sukituksen aikana

Tehtävän työn aikana on täysin mahdollista asua kotona. Ainoastaan veden laskemista veimäreihin rajoitetaan hetkittäin. Palvelukonseptiimme kuuluu, että tontille tuodaan siisti ulkokäymälä remontin ajaksi.

Jos kuitenkin haluat oleskella esimerkiksi mökillä remontin ajan, se on täysin mahdollista. Näin on tehty usean remontin aikana. Sukitustyö voidaan tehdä myös vaikka ulkomaanmatkasi aikana. Mikäs sen parempaa kuin palata kotiin jossa viemärit vetävät, kiinteistön arvo on kasvanut ja kymmeniin vuosiin ei tarvitse arvuutella viemärien kestävyyttä.

Sukituksella tehtävän remontin edut

Sukituksen ehdottomasti merkittävin etu on sen nopeus. Asumisen ei tarvitse katketa missään vaiheessa noin. 2-5 päivää kestävää remonttityötä. Perinteinen, avaava viemäriremontti taasen lähes aina pakottaa hankkimaan viikkoja kestävän majapaikan muualta. Useimmiten sukittaminen on myös huomattavasti edullisempaa kuin perinteisin menetelmin suoritettu remontti.

OTA YHTEYTTÄ

Yksinkertaisesti: viemärin sukitus on ketterin ja kustannustehokkain tapa hoitaa viemäriongelmat

Selkeimpiä viemäriongelmista huomauttavia tekijöitä ovat:

  • Viemäriputket ovat 30-50 vuotta vanhat
  • On ilmennyt viemärin hajuhaittoja
  • Viemärit vetävät heikosti
  • Viemärit ”pulputtaa”
  • Edellisestä tarkastuksesta on yli 10 vuotta