Siirry sisältöön
Pyydä tarjous

Viemäriremontti ja viemärin sukitus

Pääpalvelumme on vanhojen viemäreiden uusiminen sukittamalla. Sukitus voidaan tehdä talon sisä-ja ulkopuolisille viemäreille. Koko viemärijärjestelmä voidaan uusia lattiakaivosta aina ulkokaivolle asti rakenteita rikkomatta, jonka useimmat vakuutusyhtiöt hyväksyvät uudeksi viemärijärjestelmäksi. Viemärin sukitus on kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava menetelmä toteuttaa viemäriremontti. Meiltä voit tilata viemärien sukituksen omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella mm. Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Hämeenlinna ja Mikkeli.


6 hyvää syytä tilata meiltä sukitus

  • Palvelu: teemme kuten on sovittu ja emme tingi laadusta.
  • Asukasystävällinen: voit asua koko viemäriremontin ajan kotona normaalisti
  • Takuu: myönnämme kirjallisen 10 vuoden asennustakuun tehdylle työlle
  • Helppous: sinun ei tarvitse tehdä mitään, hoidamme kaiken puolestasi
  • Laatu: käytämme kotimaisia eurofins sertifioituja materiaaleja
  • Hinta: sovittu hinta on kiinteä eikä yllätyskuluja tule remontissa

Pyydä meidät paikan päälle

Meiltä viemärin sukitus järkihintaan koko Etelä-Suomen alueella mm. Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta, Hämeenlinna ja Mikkeli. Käymme jokaisessa kohteessa ensin paikan päällä, kuvaamme viemärit ja tarkastamme niiden kunnon. Tämän jälkeen annamme toimenpide-ehdotukset ja tarjouksen remontista. Saat viemäriremonttiin tarvittaessa 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai rahoituksen.

Varaa kartoituskäynti!

Viemäriremontin hinta ja kesto

Kuinka paljon viemärin sukitus maksaa? 

Omakotitalon viemäriremontti maksaa yleisimmin 7.000-15.000€. Hintaan vaikuttaa viemäripisteiden ja lattiakaivojen määrä sekä viemäriputkien pituudet.

Yhdenlinjan (esim. tonttiviemäri) viemärin sukituksen hinta on alkaen 500€. Tähän vaikuttaa sukitettavan linjan pituus ja putkikoko.

Viemäriremontin kesto?

Viemärin sukitus kestää normaalin kokoisessa omakotitalossa 3-5 päivää. Rivi-ja kerrostaloissa 2-3 päivää per asunto. Remontin aikana kotona voi asua normaalisti, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme remontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen sekä tarvittaessa myös suihkukopin.

 

Milloin viemäriremontti on ajankohtainen?

Asiaan kannattaa havahtua jos:

  • putkiston tekninen 40-50 vuoden käyttöikä lähenee loppuaan tai on ylittynyt
  • putkistossa ilmenee ongelmia, kuten tukoksia tai hajuhaittoja
  • ilmenee sisäilmaongelmia tai näkyviä vuotokohtia

Valitse menetelmäksi viemärin sukitus ja säästät rahaa

VTT:n tutkimusten mukaan viemäriremontti sukittamalla nostaa putkiston teknistä käyttöikää jopa 50 vuotta. Menetelmä mahdollistaa sen, että rakenteita ei tarvitse purkaa ja putkia ei tarvitse uusia vaihtamalla. Näin viemärin sukitus valmistuu nopeammin sekä edullisemmin.

Vanhoja viemäriputkia ei tarvitse piikata ja kaivaa esiin, sillä sukittamalla uudet putket rakennetaan vanhojen sisälle. Vanhan valurautaputken sisään sujutetaan paineilman avulla viemäriputken koosta riippuen 3-5mm paksu epoksikyllästetty polyesterisukka, joka kovettuu lujaksi muoviputkeksi. Viemärin haaraliittymät uusitaan epoksilla kyllästetyllä tehdasvalmisteisella haarayhteellä joka soveltuu 45°, 68° ja 90° asteisiin kulmiin eli jokaiseen viemärihaaraan mitä viemäriputkissa voi olla. Vanhat viemäriputket toimivat  muottina uudelle putkelle. Lattiakaivot uusitaan linedrain muovikaivoilla joka asennetaan vanhan viemärikaivon sisälle. Viemärin sukitus onnistuu alueilla Lahti, Helsinki, Kouvola Lappeenranta, Mikkeli, Hämeenlinna, Tampere ja näiden lähikunnissa.

Tietoa viemärin sukituksesta lisää täältä

Varaa viemärikuvaus tästä

Meillä on tarvittavat sertifikaatit

Viemärin sukitus tehdään korkealaatuisesti eli teemme viemäriremontit Boldan In-House Lining System-menetelmällä. Menetelmä on Eurofins Expert Services (entinen VTT) Oy:n testaama ja hyväksymä. Käytämme sukituksessa kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, joiden tutkittu kestävyys VTT:n testien mukaan on noin 50 vuotta.

Todistus laadunvalvonnan varmennuksesta – Ilmava Oy

Viemärin sukitus Lahti, Helsinki, Kouvola, Lappeenranta ja koko Etelä-Suomi – varaa kartoituskäynti!

Viemärin sukitus onnistuu näppärästi alueella Lahti, Kouvola ja koko Etelä-Suomi. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista. Varaa kartoituskäynti ja selvitä, missä kunnossa kotisi tai taloyhtiösi viemärit ovat!

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.