Siirry sisältöön
Laske hinta viemärihuollolle

Viemärihuolto: viemärin puhdistus ja avaus

Viemärit vaativat huoltamista tai viemärin avausta, jotta ne toimivat normaalisti eikä suurempia ongelmia pääse syntymään. Säännöllinen viemärihuolto, viemärin puhdistus ja kuvaus tuo rutkasti lisävuosia käyttöikään. Huolto kannattaa suorittaa noin 10-15 vuoden välein. Me hoidamme työn kokeneesti ja oikeilla välineillä alueilla Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa, Kanta-Häme ja Etelä-Savo. Näin toiminta-alueemme kattaa mm. kaupungit Lahti, Kouvola, Hämeenlinna, Forssa, Mikkeli, Savonlinna, Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Näin viemärihuolto toimii

  1. Tarvittavat vesikalusteet irroitetaan.
  2. Viemärin puhdistus harjapesulla ja painehuuhtelulla.
  3. Pesualtaiden hajulukot puhdistetaan tai vaihdetaan uusiin.
  4. Lattiakaivojen puhdistaminen ja huoltaminen.
  5. Puhdistetut viemärit kuvataan muistitikulle.
  6. Vesikalusteiden asennus ja siivous.
  7. Puhdistettujen viemärien tulosten läpikäynti ja  luovutus.

 

Viemärin huollon hinta

Toteutamme viemärinhuoltotyöt tuntiveloituksella 75€. Hintaan lisätään vielä mahdolliset tarvikkeet sekä kilometrikorvaus 1.1€. Hinnat sisältävät alv 24%.

Milloin viemärin huolto on ajankohtainen?

Viemärihuolto ja kuvaus on suositeltavaa tehdä 10-15 vuoden välein, mutta viemärin avaus kannattaa teettää ammattilaisella heti kun ongelmia ilmenee.

Onko viemärin huolto tehty tarpeeksi usein? Muista ennakointi ja toimi hyvissä ajoin ennen vahingon sattumista.

Varaa viemärihuolto

Pyydä ammattilainen paikalle

Viemäriverstaan kalustolla kotisi viemärien kunto kartoitetaan ensin viemärin kuvauksella. Näin tarkistetaan, onko viemäriputkistossa sortumia tai halkeamia sekä nähdään mahdolliset tukokset. Jos viemäriputket ovat rakenteellisesti kunnossa, pesu riittää huoltotoimenpiteeksi. Viemärihuolto on edullinen keino pidentää viemäristön käyttöikää.

Moni ei osaa edes ajatella, että kodin viemäreitä täytyy huoltaa. Omatoimisesti voi tehdä pieniä huoltotöitä, kuten puhdistaa hajulukot, mutta ilman ammattitaitoa ja oikeanlaista välineistöä huolto jää pintapuoliseksi. Lisäksi vääränlaiset työvälineet voivat vahingoittaa putkistoa.

Miksi Viemäriverstas?

Meillä on vuosien kokemus viemärihuolloista ympäri Etelä-Suomea mm. Lahti, Kouvola ja Helsinki. Pyrimme tekemään työmme siten, että siitä aiheutuu asiakkaallemme mahdollisimman vähän vaivaa. Asiointi kanssamme on kaikin tavoin mutkatonta ja lisäksi pystymme tarjoamaan kilpailukykyisesti. Jos viemärin kunto epäilyttää tai tarvitset viemärin avausta, ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.