Siirry sisältöön
Laske hinta viemärihuollolle

Viemärihuolto: viemärin puhdistus ja avaus

Viemärit vaativat huoltamista tai viemärin avausta, jotta ne toimivat normaalisti eikä suurempia ongelmia pääse syntymään. Säännöllinen viemärihuolto, viemärin puhdistus ja kuvaus tuo rutkasti lisävuosia käyttöikään. Huolto kannattaa suorittaa noin 10-15 vuoden välein. Me hoidamme työn kokeneesti ja oikeilla välineillä alueilla Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa, Kanta-Häme ja Etelä-Savo. Näin toiminta-alueemme kattaa mm. kaupungit Lahti, Kouvola, Hämeenlinna, Forssa, Mikkeli, Savonlinna, Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Näin viemärihuolto toimii

  1. Tarvittavat vesikalusteet irroitetaan.
  2. Viemärin puhdistus harjapesulla ja painehuuhtelulla.
  3. Pesualtaiden hajulukot puhdistetaan tai vaihdetaan uusiin.
  4. Lattiakaivojen puhdistaminen ja huoltaminen.
  5. Puhdistetut viemärit kuvataan muistitikulle.
  6. Vesikalusteiden asennus ja siivous.
  7. Puhdistettujen viemärien tulosten läpikäynti ja  luovutus.

Varaa viemärihuolto

Viemärin puhdistuksen hinta

Viemärihuolto maksaa omakotitalossa keskimäärin 300-1200€. Hinta määräytyy viemäripisteiden määrän perusteella. Hinnasta saa täyden 40% palautuksen kotitalousvähennyksellä. Viemärin puhdistus, avaus ja tukoksen syyn selvitys maksaa noin työn kestosta riippuen 120-300€. Toimialuettamme on koko Etelä-Suomi sekä esimerkiksi Lahti, Kouvola, Hämeelinna ja Mikkeli.

Milloin viemärin huolto on ajankohtainen?

Suomessa tapahtuu päivittäin yli 50 jätevesivahinkoa, jotka johtuvat viemäristön rikkoutumisesta tai tukkeutumisesta. Ennaltaehkäisevillä huoltotoimenpiteillä voidaan välttyä kalliilta viemäriremonteilta. Viemärihuolto tai kuvaus on suositeltavaa tehdä 10-15 vuoden välein, mutta viemärin avaus kannattaa teettää ammattilaisella heti kun ongelmia ilmenee.

Onko viemärin puhdistus ja huolto tehty tarpeeksi usein? Muista ennakointi ja toimi hyvissä ajoin ennen vahingon sattumista.

Varaa viemärihuolto

Pyydä ammattilainen paikalle

Viemäriverstaan kalustolla kotisi viemärien kunto kartoitetaan ensin viemärin kuvauksella. Näin tarkistetaan, onko viemäriputkistossa sortumia tai halkeamia sekä nähdään mahdolliset tukokset. Jos viemäriputket ovat rakenteellisesti kunnossa, pesu riittää huoltotoimenpiteeksi. Viemärihuolto on edullinen keino pidentää viemäristön käyttöikää.

Moni ei osaa edes ajatella, että kodin viemäreitä täytyy huoltaa. Omatoimisesti voi tehdä pieniä huoltotöitä, kuten puhdistaa hajulukot, mutta ilman ammattitaitoa ja oikeanlaista välineistöä huolto jää pintapuoliseksi. Lisäksi vääränlaiset työvälineet voivat vahingoittaa putkistoa. Tilaa viemärin puhdistus ammattilaiselta!

Miksi Viemäriverstas?

Viemärin puhdistus lopettaa kotisi viemäristön veto-ongelmat sekä hävittää tukoksista aiheutuvat hajuhaitat. Viemäriverstaan huoltotoimenpiteet suoritetaan laadukkailla välineillä, kuten viemäristössä kierrätettävällä, paineistetulla ja pyörivällä pesuharjalla.

Meillä on vuosien kokemus viemärihuolloista ympäri Etelä-Suomea mm. Lahti, Kouvola ja Helsinki. Pyrimme tekemään työmme siten, että siitä aiheutuu asiakkaallemme mahdollisimman vähän vaivaa. Asiointi kanssamme on kaikin tavoin mutkatonta ja lisäksi pystymme tarjoamaan kilpailukykyisesti. Jos viemärin kunto epäilyttää tai tarvitset viemärin avausta, ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen! Meiltä myös viemärin sukitus.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.