Siirry sisältöön
Ota yhteyttä meihin

Asiakaskokemuksia

  • Juha Väisänen, Kerava

Viemärin sukitus 28.3.2020

”Joni ja Antti tekivät hyvää työtä, kämppä oli siisti joka päivä töiden jälkeen ja myös töiden päätyttyä.”


  • Hannu ja Irma Laaksonen, Kiukainen

-Viemärin sukitus 13.3.2021

”Kotimme viemärien sukitus tuli valmiiksi tänään. Sukituksen teki suurella asiantuntemuksella, huolellisuuudella ja ystävällisyydellä nuori mies Henri Tissari.

Olemme tyytyväisiä ja kiitollisia!
Toivotamme kaikkea hyvää Henrille ja koko yritykselle!
Hannu ja Irma Laaksonen Kiukaisista”

  • Erno Tanhuala, Kotka

Viemärien sukitus 22.12.2020

”Hei

Olemme erittäin tyytyväisiä projektin onnistumiseen meidän osalta. Meni sovittua aikataulua nopeammin ja paikat jäivät siistiin kuntoon. Hinta oli kohtuullinen ja laatu hyvää muistitikulla olevan videon perusteella. Kiitoksia vielä kerran ja hyvää joulua teille meidän porukan puolesta. Ja vinkkasin teistä myös kaverilleni jolla on putkiremotti edessä ja haluaa säästyä lattioiden aukirepimiseltä”


  • Tiina Hartikainen, Lahti

-Viemärin sukitus ja kuvaus 26.10.2020

”Huippu tekijä! Pieni yritys, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Aikataulu piti eikä laskukaan päätä huimannut. Siistiä jälkeä ja koko homma hoitui parissa päivässä vaikka pikku urakasta tuli kuvauksen jälkeen iso remppa. Kaikki palvelut kuvauksineen, viemärin pesuineen ja sukituksineen! Takuutodistus ja muistitikulla dokumentointi. Suosittelen lämpimästi!”

Lue koko tarina tästä


  • Reijo Salo, Hollola

-Viemärin sukitus ja kuvaus

”Tervehdys

Olen erittäin tyytyväinen suorittamaanne omakotitaloni viemärin sukitukseen.

Oli ilo seurata nuoren asentajan työskentelyä.

Aion kertoa naapureille, ystävilleni ja tuttaville hyvin tehdystä työstä.

Yst.terv. REIJO SALO”

9.11.2020 Hollola


  • Mauri Pitkänen, Jyväskylä

-Viemärin puhdistus ja kuvaus

”Sovitulla aikataululla, asiallisesti hoidettu työ”

30.9.2020 Jyväskylä


  • Leo Lunden, Kotka

-Viemäreiden sukitus ja kuvaus

”Meille tehtiin omakotitaloomme Kotkassa viemärien sukitusta Viemäriverstaan toimesta syyskuussa 2019.

Työn kävi esittelemässä Viemäriverstaan aluepäällikkö Juha Lehto 1.3.2019. Asiallinen töitten läpikäynti rauhallisesti keskustellen ja saimme samantien tarjouksen, jonka hyväksyimme. Työ suoritettiin 9/2019.

Koko työ sujui suunnitelmien mukaisesti asentajien Antti Heimosen ja Janne Häärän tekemänä. Asentajat olivat täysin ammattitaitoisia ja yhdessä tekivät koko työn. Työ tehtiin hyvässä hengessä ja osin yhteistuumin, aina mm. kahvin lomassa keskustellen. Asentajille suuri kiitos!

Ennen työn aloittamista suojasivat kaikki kohteet hyvin erikoisella suojamatolla teipaten sen vielä jopa vessan ja muiden tilojen seinille ulottuen.

Työn aikana liikkuivat siististi likaamatta paikkoja.

Työn päätyttyä korjasivat jälkensä pois ja suojausmuovit sekä teipit.

Sen jälkeen vielä pyyhkivät lattiat alueilta, joissa olivat liikkuneet (vaimo oli erittäin tyytyväinen)

Suosittelen vastaaviin kohteisiin”

17.9.2019 Kotka


  • Eini Hakala, Kotka

-Viemärin sukitus ja kuvaus

”Viemäriverstas teki meillä putkiremontin sukittamalla keväällä 2018. Putkiremontissa sukitettiin sellainen viemäri, jota ei ollut vielä muiden saneerausten yhteydessä huollettu. Tämä pystyviemäri ei ollut vielä aiheuttanut ongelmia, vaan halusimme välttyä tulevaisuuden ongelmilta ja saattaa myös se viimeinen viemärin pätkä asiamukaiseen kuntoon. Valitsimme Viemäriverstaan, sillä he tekivät parhaan tarjouksen ja vielä järkevään hintaan.

Putkiremontin ajan vain toinen yläkerran vessoista oli parisen päivää pois käytöstä, sillä sukitus tehtiin sen kautta. Muuten putkiremontti ei vaikuttanut normaalielämään millään muotoa. Halusimme tehdä viemäriremontin sukittamalla, sillä kyseinen pystyviemäri on hormiston sisällä. Jos viemäri olisi vaihdettu uuteen, olisi se ollut työläs purkaa tai sitten olisi jäänyt rumia pintavetoja.

Tässä on kaikenlaisia toimijoita alalla. Vaikka en ole ollut tekemisessä muiden viemärifirmojen kanssa lähitulevaisuudessa, niin muihin tehtyjen remonttien tekijöihin verrattuna asiakaspalvelu on ollut Viemäriverstaan puolella. Esimerkiksi kun posti kadotti viemärikuvausmateriaalin, hoiti Viemäriverstas tässä epäonnisessakin tilanteessa asiat mallikkaasti. Vaikka tämä ei heidän virhe ollutkaan, ei asiasta joutunut vääntämään kättä, vaan he hoitivat tyylikkäästi koko asian.

Kokonaisuudessaan Viemäriverstaalta tuli asianmukaiset tarjoukset ja suojaukset, ja meille kerrottiin miten työvaiheet etenevät. Työvaiheet kulkivat näiden ennalta annettujen tietojen mukaisesti. Tämä lohduttaa paljon asiakasta, kun hommat menevät niin kuin on luvattukin. Rehellisen oloista meininkiä. Ja lopuksi, kun ottaa huomioon vielä nämä yhteydenotot ja asiakaspalvelun ihan työn loppuun asti saattamiseksi, niin minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Viemäriverstaasta ja siitä miten asiat hoituivat.”

4.2018 Kotka