Siirry sisältöön

Viemärin sukitus Kouvola

Kustannustehokas viemäriremontti sukittamalla

Toteutamme putkiremontit sukittamalla Kouvolan alueella. Jos siis etsit alan ammattilaista Kouvolan alueelta toteuttamaan viemärisaneerauksen sukittamalla, niin ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Viemärin sukitus on nykyaikainen viemärisaneerausmenetelmä, jonka avulla vanhan putkiston rakenteet saavat lisäaikaa noin 40-50 vuotta. Sukituksessa vanhaa putkea ei siis vaihdeta uuteen, eikä rakenteita tarvitse purkaa ympäriltä, vaan vanhan putken sisään sujutetaan sukittamalla uusi kantava putki. 

Sukitus sopii viemärisaneerausmenetelmäksi, jos rakenteet tai putket eivät ole pääseet sortumaan. Sukittamalla saadaan korjattua halkeamien ja reikien aiheuttamat vuodot.

Viemärisaneeraus sukittamalla Kouvolassa

Teemme sukituksia Kouvolassa niin kerrostaloasuntoihin, kuin pientaloihin. Meillä on asiakkaina niin taloyhtiöitä, kuin omakotitaloasujia. Sukitus suunnitellaan aina kohteen mukaan ja työ käydään asiakkaan kanssa etukäteen läpi. 

Sukittamalla toteutettu putkiremontti kestää kokonaisuudessaan omakotitalossa yleensä noin 3-7 päivää. Kerros- ja rivitaloasunnoissa remontin kesto on noin 3-5 päivää.

Sukituksen hinta Kouvolassa

Jos haluat arvion Kouvolassa, tai muilla toimialueillamme tehtävän sukituksen hinnasta, voit käyttää joko sukitus hintalaskuria, tai varata kartoituskäynnin. Kartoituskäynti sisältää viemäreiden kuvauksen ja kartoituksen, jonka pohjalta saat tarkan tarjouksen viemäriremontista mietittäväksi.

Kartoituskäynnillä selvitetään tarkemmin kiinteistön tai asunnon viemäreiden pisteet sekä pituudet. Näiden tietojen avulla voidaan laskea kiinteä tarjous. 

Korkealaatuinen viemäriremontti sukittamalla

Käytämme viemäriremonteissamme korkealaatuisia, sertifioituja ja testattuja tuotteita.  Sukitusmenetelmämme ovat Eurofinsin (entinen VTT) Oy:n testaamia ja hyväksymiä. 

Sukituksessa käytämme kotimaista epoksihartsia ja polyesterisukkaa, jotka takaavat sukitetulle viemärille noin 40-50 vuoden käyttöiän.

Viemärin sukitus

Käynnillämme ammattilaisemme suojaavat työympäristön pinnat ennen työn aloitusta. Sukitus ei vaadi rakenteiden purkamista, joten meluhaittaa ja sotkua ei synny samalla tavalla kuin perinteisessä putkiremontissa.

Asunnossa voi asua sukituksen aikana, mutta veden laskemista viemäriin rajoitetaan. Toimitamme viemäriremontin ajaksi väliaikaisen wc-istuimen sekä tarvittaessa myös suihkukopin.

Sukituksen jälkeen siivoamme suojausmateriaalit ja muut jäljet, sekä teemme vielä lopputarkastuksen. 

 

Kouvolan lisäksi teemme sukituksia seuraavissa kunnissa: 

Viemäriverstas Kouvola sijaitsee osoitteessa Lassinkatu 9, 45130 Kouvola. Katso yrityksemme kaikki yhteystiedot.