Siirry sisältöön

Viemärin sukitus Lahti

Viemäriverstas toteuttaa putkiremontteja sukittamalla myös Lahdessa ja lähikunnissa. Sukitus sopii useisiin kohteisiin ja se vie vähemmän aikaa ja budjettia, kuin perinteinen putkiremontti.

Sukitus mahdollistaa viemärin saneerauksen sisäpuolelta, eli vanhan putken sisälle asennetaan kantava putki. Vanhaa putkistoa ei siis tarvitse sukituksessa kaivaa maasta ylös tai purkaa viemäristön rakenteita. Sukittamalla pystytään remontoida myös liitoskohdat ja viemärikaivot.

Miten viemäreiden sukitus tapahtuu?

Sukitus suunnitellaan aina kohteen tarpeiden mukaan. Sukituksen työvaiheisiin kuuluu aina kartoitus, putkiston kuvaus, sekä perusteellinen puhdistus. Näin nähdään tarkkaan missä kunnossa putkisto on, sekä pystytään kartoittamaan mahdolliset halkeamat ja reiät.

Kun putket on valmisteltu sukitusta varten, valmistellaan itse sukka mankeloimalla. Tämän jälkeen epoksilla kyllästetty huopasukka sujutetaan vanhan putken sisään paineilmaa käyttäen. 

Kun sukka kovettuu putken sisään se muodostaa kestävän, saumattoman ja sileän pinnan. Viemäriverstaan toteuttama sukitus tehdään korkealaatuisesti sertifioituja ja testattuja tuotteita käyttäen. Sukituksen on tutkittu kestävän noin 50 vuotta. 

Ennen sukitusta suojaamme työympäristön ja sukituksen jälkeen siivoamme jälkemme, sekä teemme lopputarkastuksen.

Tutustu tarkemmin viemärin sukitukseen!

Viemärin sukitus Lahti

 

Ammattilaisen toteuttama sukitus Lahdessa

Sukitus onnistuu Lahdessa niin kerrostalokohteisiin, kuin omakotitaloihin. Viemärin sukituksen hinta riippuu kohteesta ja kerrostalossa mm. asuntojen määrästä. Jos haluat hinta-arvion kohteellesi, voit syöttää kohteesi tiedot sukitus hintalaskuriin

Tarkemman tarjouksen saaminen meiltä vaatii usein kartoituskäynnin missä katsotaan tarkemmin talon tai kiinteistön viemäreiden pisteet sekä pituudet, joiden avulla kiinteän tarjouksen laskeminen onnistuu. Tarjouksella on useamman kuukauden voimassaoloaika eli tarjoukseen ehdit tutustua rauhassa.

Jos etsit ammattilaista suorittamaan sukituksen Lahdessa, ole meihin yhteydessä. Meille voi soittaa, laittaa viestiä tai jättää yhteydenottopyynnön. Teemme Lahdessa myös viemärin kuvauksia.

Viemäriverstaan Lahden toimipiste sijaitsee osoitteessa Palttinakatu 11, 15320 Lahti.