Siirry sisältöön

Asiakaskokemuksia

  • Asiakas Eini Hakala, Kotka

Viemäriverstas teki meillä putkiremontin sukittamalla keväällä 2018. Putkiremontissa sukitettiin sellainen viemäri, jota ei ollut vielä muiden saneerausten yhteydessä huollettu. Tämä pystyviemäri ei ollut vielä aiheuttanut ongelmia, vaan halusimme välttyä tulevaisuuden ongelmilta ja saattaa myös se viimeinen viemärin pätkä asiamukaiseen kuntoon. Valitsimme Viemäriverstaan, sillä he tekivät parhaan tarjouksen ja vielä järkevään hintaan.

Putkiremontin ajan vain toinen yläkerran vessoista oli parisen päivää pois käytöstä, sillä sukitus tehtiin sen kautta. Muuten putkiremontti ei vaikuttanut normaalielämään millään muotoa. Halusimme tehdä viemäriremontin sukittamalla, sillä kyseinen pystyviemäri on hormiston sisällä. Jos viemäri olisi vaihdettu uuteen, olisi se ollut työläs purkaa tai sitten olisi jäänyt rumia pintavetoja.

Tässä on kaikenlaisia toimijoita alalla. Vaikka en ole ollut tekemisessä muiden viemärifirmojen kanssa lähitulevaisuudessa, niin muihin tehtyjen remonttien tekijöihin verrattuna asiakaspalvelu on ollut Viemäriverstaan puolella. Esimerkiksi kun posti kadotti viemärikuvausmateriaalin, hoiti Viemäriverstas tässä epäonnisessakin tilanteessa asiat mallikkaasti. Vaikka tämä ei heidän virhe ollutkaan, ei asiasta joutunut vääntämään kättä, vaan he hoitivat tyylikkäästi koko asian.

Kokonaisuudessaan Viemäriverstaalta tuli asianmukaiset tarjoukset ja suojaukset, ja meille kerrottiin miten työvaiheet etenevät. Työvaiheet kulkivat näiden ennalta annettujen tietojen mukaisesti. Tämä lohduttaa paljon asiakasta, kun hommat menevät niin kuin on luvattukin. Rehellisen oloista meininkiä. Ja lopuksi, kun ottaa huomioon vielä nämä yhteydenotot ja asiakaspalvelun ihan työn loppuun asti saattamiseksi, niin minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Viemäriverstaasta ja siitä miten asiat hoituivat.

  • Seppo Muona, Kotka

Ostin talon vuonna 2017 ja remontoin taloa myyntiä varten. Kun aloin vaihtamaan keittiön kaappeja, huomasin, että putket olivat huonossa kunnossa. Taloon ei pitänyt olla tulossa viemäriremonttia, mutta täällä vaan olikin sellainen tarve. Katsoin järkevämmäksi, että parempi tehdä putkiremontti pois alta ennen myyntiä. Huomasin Viemäriverstaan mainoksen, otin heihin yhteyttä ja lähdimme tekemään tarjousta. Putkiremontti sukittamalla tehtiin 2018 tammi-helmikuussa.

Lattian alla olevat viemärit päätettiin sukittaa, sillä en halunnut, että lattiat avattaisiin. Näkyvissä olevat viemäriputket vaihdettiin uusiin. Remontin aikana tehtiin muutamia korjausliikkeitä, jotka tulivat yllätyksenä. Niistä sitten sovittiin yhdessä, ei sen kummempaa. Yhteensä tämän kolmikerroksisen talon viemäriremonttiin meni noin viikko. Putkiremontin hinta sukittamalla oli talon hintaan nähden ihan siedettävä summa.

Suosittelen Viemäriverstasta ja putkiremonttia sukittamalla, sillä se on edullinen ratkaisu. Omakotitalon viemäriremontissa hommat etenivät mukavasti ja olen tyytyväinen. Hyvin Viemäriverstas teki putkiremontin. Minulla on kokemus myös kerrostalon viemärikiremontista Viemäriverstaan tekemänä.