Siirry sisältöön

Asiakaskokemus: Laatu ja hinta kohtasivat ja vanhoille viemäriputkille saatiin lisäaikaa

Tiina Hartikainen Lahdesta etsi sopivaa putkifirmaa alunperin perinteisesti tehtävää, pientä viemäriputken uusimista varten.

Koska kyseessä oli vanhan rintamamiestalon pannuhuoneen alla kulkeva viemäri, ei perinteinen viemäröinti olisi kuitenkaan onnistunut ilman laajoja purkutöitä. Niinpä hän päätyi uusimisen sijaan sukittamaan vanhat putket.

Nopeasta tarjouksesta nopeaan remonttiin

Tiina laittoi ilmoituksen verkkoon, palveluita kilpailuttavalle sivustolle, jota kautta Ilmavan tarjous tulikin nopeasti.

Tarjous oli huomattavasti edullisempi kuin kilpailijoilla, joten Tiina sopi Ilmavan Henrin kanssa kohteen näytön. Henri tuli katsomaan ja remontti sovittiin jo heti seuraavalle viikolle.

Ilmava oli kaikin tavoin luottamuksen arvoinen

Tiina piti Ilmavan työssä siitä, että aikataulu piti ja työnjälki oli siistiä. Pikku rempan yhteydessä kävi ilmi, että talossa oli vielä muitakin rautaviemäreitä, joten Ilmava antoi tarjouksen myös niistä. “Seuraavalla viikolla taloni viemärit oli sukitettu ja alakerran uusien viemärivetojen lisäksi wc-istuin oli vaihdettu uuteen”, iloitsee Tiina ja kertoo, että työn ripeys ja siisteys yllättivät hänet iloisesti.

Koko remontista Tiina sai dokumentoinnin muistitikulla, ja papereista löytyy myös takuu työlle, joten Tiinan on helppo olla remontin suhteen luottavaisin mielin.

“Olenkin suositellut Ilmavaa tuttavilleni. Korkea laatu ja kustannustehokas hinta yhdistettynä ystävälliseen ja osaavaan palveluun ansaitsevat suurkiitokset”, kehuu Tiina ja summaa lopuksi: “Nyt voi mummo elellä huolettomasti viemäreidensä kanssa.”

Varaa kartoituskäynti