Siirry sisältöön

Viemärin sukitus ja kuvaus hoituivat mallikkaasti

Viemäriverstas teki kotkalaisen Eini Hakalan kodissa putkiremontin sukittamalla keväällä 2018. Remontissa sukitettiin viemäri, jota ei oltu vielä muiden saneerausten yhteydessä huollettu. “Tämä pystyviemäri ei ollut vielä aiheuttanut ongelmia, mutta halusimme välttyä niiltä tulevaisuudessakin ja saattaa myös tämän viimeisen viemärin pätkän asiamukaiseen kuntoon”, kertoo Hakala. “Valitsimme Viemäriverstaan, sillä he tekivät parhaan tarjouksen ja vielä järkevään hintaan”, jatkaa hän.

 

Rivakka toiminta ja tyylikkäästi hoidettu asiakaspalvelu tekivät vaikutuksen

 

Hakala on tyytyväinen rivakkaan toimintaan. Putkiremontin ajan vain toinen yläkerran vessoista oli parisen päivää pois käytöstä, sillä sukitus tehtiin sen kautta. Muuten putkiremontti ei vaikuttanut normaalielämään millään muotoa. “Halusimme tehdä viemäriremontin sukittamalla, sillä kyseinen pystyviemäri on hormiston sisällä. Jos viemäri olisi vaihdettu uuteen, olisi se ollut työläs purkaa tai sitten olisi jäänyt rumia pintavetoja”, kuvailee Hakala remontin kulkua.

 

Hänellä on muutoinkin vain positiivista kerrottavaa Viemäriverstaasta: “Tässä on kaikenlaisia toimijoita alalla. Vaikka en ole ollut tekemisessä muiden viemärifirmojen kanssa, niin muihin tehtyjen remonttien tekijöihin verrattuna asiakaspalvelu on ollut Viemäriverstaan puolella. Esimerkiksi kun posti kadotti viemärikuvausmateriaalin, hoiti Viemäriverstas tässä epäonnisessakin tilanteessa asiat mallikkaasti. Vaikka tämä ei heidän virheensä ollutkaan, ei asiasta joutunut vääntämään kättä, vaan he hoitivat sen tyylikkäästi kokonaisuudessaan.”

 

Luottamus kantaa pitkälle

 

Hakala kiittelee Viemäriverstasta myös sanojensa mittaiseksi: “Viemäriverstaalta tuli asianmukaiset tarjoukset ja suojaukset, ja meille kerrottiin, miten työvaiheet etenevät. Ne menivät näiden ennalta annettujen tietojen mukaisesti. Asiakasta lohduttaa paljon, kun hommat menevät niin kuin on luvattukin.” “Rehellisen oloista meininkiä”, toteaa Hakala vielä.

 

Lopuksi tyytyväinen asiakas tuumaa projektista vielä näin: “Kun ottaa huomioon vielä nämä yhteydenotot ja asiakaspalvelun ihan työn loppuun asti, niin minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Viemäriverstaasta ja siitä miten asiat hoituivat.”