Siirry sisältöön
Varaa aika tästä

Viemärin kuntokartoitus

 

Viemärin kuntokartoitus lopettaa arvailun viemäristön kunnosta

Suosittelemme jokaisen tekemään säännöllisesti viemärin kuntokartoituksen välttääkseen ja ennakoidakseen jätevesivahingon riskejä.

Oma koti on useasti elämän suurin sijoitus. Jos viemäristö vuotaa rakenteisiin, on kodin jälleenmyyntiarvo sekä sisäilman laatu todellisessa vaarassa. Kuvaamalla viemäristön saat reaaliaikaisen tiedon viemäristön nykykunnosta.

Kuntokartoitus kestää noin 1-2 tuntia ja pääset seuraamaan kuvausta/kartoitusta koko ajan. Saat myös tallenteen kuvauksesta ja tarkan kuntoraportin itsellesi esimerkiksi talon myyntiä varten.

Kuntokartoitukseen sisältyy että viemäri pestään tarvittaessa jos se on liian tukkeinen/likainen kuvattavaksi, jotta nähdään tarkasti viemärin kunto.

 

Kysy lisää kuntokartoituksesta henkilökunnaltamme.

 

KUVAUKSEN/KARTOITUKSEN PROSESSI

Viemäriverstaan kartoitus/kuvauspalvelut

1.Viemäristön pikakuvaus/kartoitus ja tarjouslaskenta on maksuton.

Tämä sisältää viemärin kuvaamisen esim. tuuletusviemäristä tai tarkastusluukusta. Idea on nähdä yleiskunto viemäristä. Jos tarve remontille on saa tarjouksen mietittäväksi. Palvelu on maksuton ja ei sido sinua mihinkään.


2.Kattava täydellinen ja puolueeton tarkastuskuvaus ja raportointi on 35-75€.

Tämä sisältää jokaisen viemärilinjan kuvaamisen ja puolueettoman raportin viemäriputkiston kunnosta. Palveluun sisältyy, että viemäri huuhdellaan tarviittaessa jos se on liian tukkeinen kuvattavaksi. Kuvauksesta jää videodokumentit ja kuntoraportti viemäristä.


 

Kysy lisää kuntotestistä tai varaa aika.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.