Siirry sisältöön
Viemärin tarkastuskuvaus 0€

Viemäriäkin voi huoltaa

Useasti pesu riittää, jos halkeamia tai sortumia ei havaita

Useasti ei ehkä osata edes ajatella, että kodin viemäristöä voisi huoltaa. Säännöllinen huoltaminen ja puhdistus  tuo viemäristölle kuitenkin lisävuosia käyttöikään.

Viemäriverstaan kalustolla kotisi viemärien kunto kartoitetaan ensin kuvauskalustolla. Näin saadaan tarkastettua onko sortumia tai halkeamia ilmennyt sekä nähdään onko viemäristössä ongelmia tukosten kanssa. Jos halkeamia tai muita rakenteellisia ongelmia ei nähdä, voidaan viemäristölle suorittaa pesutoimenpiteet joilla käyttöikää sekä varsinkin toimivuutta saadaan parannettua. Hyvin edullisesti.

Viemärin puhdistus lopettaa kotisi viemäristön veto-ongelmat sekä hävittää tukoksista aiheutuvat hajuhaitat.

Viemäriverstaan hultotoimenpiteet suoritetaan viemäristössä kierrätettävällä, paineistetulla ja pyörivällä pesuharjalla.

Viemäriverstas viemärihuollon sisältö

  • Viemärin kuvaaminen ennen pesua.
  • Viemäreiden harjapesu.
  • Lattiakaivojen pesu.
  • Hajulukkojen putsaus/uusiminen.
  • Viemärin kuvaaminen pesun jälkeen.

Viemäripesun hinta

Viemärihuollon hinta on omakotitalossa 500-1500€. Hinta määräytyy viemäristön määrän perusteella. Esimerkiksi talo, jossa on 5 viemäripistettä on noin 700€. Hinnasta saa täyden 40% palautuksen kotitalousvähennyksellä.

Teemme myös pelkkiä runkoviemärin painepesuja hintaan 300€ sis.alv24%!

Milloin viemäri tulisi huoltaa?

Pesun tarve ilmenee useimmiten liian myöhään.

Huoltamalla viemäristöä säännollisesti voit viivästyttää viemärivaurioita. Suomessa tapahtuu päivittäin yli 50 jätevesivahinkoa, jotka johtuvat viemäristön rikkoontumisista ja tukkeutumisista. Viemäristö kannattaa huoltaa 10 vuoden välein,näin voi välttyä ikäviltä jätevesivahingoilta.

Parhaimmillaan putkiremontti suunnitellaan ja toteutetaan jo ennen vaurioita tai ongelmia

Viemärin kuvaus lopettaa arvailun viemäristön kunnosta

Oma koti on useasti elämän suurin sijoitus. Jos viemäristö vuotaa, on kodin jälleenmyyntiarvo sekä sisäilman laatu todellisessa vaarassa. Kuvaamalla viemäristön saat reaaliaikaisen tiedon viemäristön nykykunnosta.

Kuvaus kestää noin tunnin ja pääset seuraamaan kuvausta koko ajan. Saat myös tallenteen kuvauksesta itsellesi. Kuvaus ei sido sinua mihinkään, mutta saat ammattilaisen arvioin remontin tarpeesta välittömästi.

MAKSUTON VIEMÄRIKARTOITUS

Mistä tiedän voisiko viemäristössäni olla ongelmia?

  Viemäri on yli 30 vuotta vanha     Viemäri ei vedä    Viemäristöstä nousee hajuja

 

 

VIEMÄRIN HUOLLON JA PESUN VAIHEET

1. Viemäri kuvataan. Voit olla myös itse näkemässä kuvauksen halutessasi.

2. Jos halkeamia, sortumia tai muita rakenteellisia ongelmia ei havaita, mutta tukoksia on kertynyt, voidaan suorittaa viemärin huoltotoimenpiteet.

3. Viemärit pestään paineistetulla, pyörivällä pesuharjalla kauttaaltaan.

4. Hajuhaitat ja veto-ongelmat häviävät. Kodissasi on taas vetävä viemäri. Lisäksi tiedät että viemäristössäsi ei ole kiinteistön arvoa huonontavia ongelmia sekä sisäilman laatu ei heikkene vuotavan viemärin takia.